Actualitat Roansa

escales prefabricades de formigó elaborades per Roansa

31 ag. ESCALES PREFABRICADES

Les escales són un element que podem incorporar a tots els edificis que construïm a Roansa. De petites o grans dimensions, permeten resoldre tots el nuclis de comunicacions, faciliten l’execució, milloren la seguretat i donen accés a totes les plantes des de l’inici de l’obra.
(més…)

Bisellat arquitectònic i falses juntes

20 jul. FALSES JUNTES I BISELLAT ARQUITECTÒNIC

A Roansa realitzem falses juntes en els panells per aconseguir la imatge arquitectònica que el client desitja. Per altra banda, el bisellat dels nostres panells és de dimensions reduïdes, fet que permet que les juntes es minimitzin i sigui gairebé inapreciable distingir on acaba un panell i on comença el següent.

(més…)

Panells de formigó de grans dimensions fabricats a Roansa.

10 juny PANELLS DE GRANS DIMENSIONS

A Roansa fabriquem panells de formigó de grans dimensions que mesuren fins a 4,20 m d’alçada versus els de 2,50 m que s’utilitzen habitualment. Treballar amb panells tan grans ens permet minimitzar les juntes i aconseguir les modulacions òptimes per dotar als edificis d’una estètica diferenciada.

(més…)

04 maig ESTRENEM NOVA IMATGE CORPORATIVA

Vivim temps de canvis en molts àmbits. La nostra imatge corporativa és un d’ells.
Després de mesos de treball, el nostre logo ha canviat sense perdre la seva essència. El color vermell segueix essent la nostra insígnia, hem crescut i ho expressem utilitzant majúscules i línies rectes i fines. Així transmetem un discurs més modern i arquitectònic.

IMG_8756

16 abr. CENTRE COMERCIAL DE 40.000m2

Roansa està construint un centre comercial de 40.000m2 a Lloret de Mar, en aquests moments una de les obres més grans amb prefabricat a Catalunya, on es subministraran més de 1.000 camions de material.

Contractual-Liability

20 oct. JOINT-VENTURE ENTRE ROANSA I ESPA

Es formalitza la joint-venture entre ROANSA i ESPA, amb més de 130 anys d’experiència acumulada, per seguir millorant i innovant processos productius.

IMATGEESCALA1

07 jul. OBRA FINALITZADA

Escala prefabricada de fins a 20 metres d’alçada i caixa d’ascensor amb panells autoportants.