text-contact
arrow-contact

A Roansa anem més enllà del concepte de prefabricació, nosaltres industrialitzem. O el que és el mateix: produïm a les nostres fàbriques tots els elements de formigó que formaran l’edificació definitiva. Un cop elaborats i comprovada la qualitat de tots els productes, els transportem al seu emplaçament definitiu on realitzem el seu muntatge. Això permet que els nostres temps d’edificació siguin molt més ràpids que els de la construcció tradicional.

ROANSA

Equipada amb la tecnologia més avançada, la fàbrica principal de Roansa ubicada a Olost compta amb 20.000 m² destinats a planta de formigó, producció i magatzem. També inclou les oficines i el departament tècnic. La fàbrica de Vic destina els seus 32.000 m² principalment a l’elaboració de formigó pretesat.

INSTAL·LACIONS

Som una empresa familiar fundada a Vic el 1934. En tres generacions, hem passat d’elaborar petits prefabricats de formigó a convertir-nos en un referent en l’edificació industrialitzada d’habitatges i de naus industrials i comercials.

1934

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

1934

Jaume Anglada Mataró funda, a Vic, la seva pròpia empresa dedicada a la fabricació de petits prefabricats de formigó: dentells, tubs, safareigs i graons. S’instal·la en un taller de 200 m².

1939

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

1939

Jaume Anglada amplia el negoci després de la Guerra Civil i obre una fàbrica de 1.000 m² on, a més de biguetes i petits prefabricats, també fabrica la pròpia ferralla.

1969

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

1969

L’empresa s’associa amb Materials Roura i neix Roura-Anglada. La companyia s’instal·la en una nova fàbrica de 10.000 m² dirigida per Pitu Anglada Bau –a la imatge amb el seu fill Santi– i amb Marta Anglada Bau a l’administració.

1985

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

1985

Sota la direcció de Pitu Anglada, s’amplia la fàbrica de Vic fins a 32.000 m² i Roura-Anglada comença a fabricar naus industrials.

2000

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

2000

Pitu Anglada consolida el relleu generacional amb la incorporació de Santi Anglada Bigas a l’equip directiu, junts impulsen un gir conceptual de l’empresa creant la marca Roansa.

2014

Sistema BIM edificación hormigón prefabricado Roansa

2014

Amb Santi Anglada com a director general, Roansa aposta per l’especialització, amplia l’oficina tècnica i incorpora la tecnologia BIM.

2016

Historia empresa hormigón prefabricado Roansa

2016

Neix el projecte Roansa Habitat centrat en l’edificació d’habitatges industrialitzats totalment personalitzats.

2018

Fábrica de hormigón prefabricado Roansa

2018

S’obre la fàbrica d’Olost de 20.000 m² que permet oferir solucions constructives amb valor afegit i realitzar edificacions amb diferenciació arquitectònica.

L’equip de Roansa el formen més de 60 professionals, molts amb una llarga trajectòria dins de l’empresa, que comparteixen la mateixa implicació i passió per la seva feina. Roansa funciona gràcies a la seva tasca imprescindible, sumada a les aportacions de col·laboradors externs. Tots ells són l’ànima de l’empresa.

EQUIP

Disposem del nostre propi sistema de transport que ens permet traslladar els panells de grans dimensions fins al seu emplaçament definitiu amb la màxima seguretat. Es tracta de camions adaptats per encabir el panells a la seva part central aprofitant tota l’alçada permesa. Un cop a l’obra, la descàrrega és directa i no cal la intervenció de cap grua. D’aquesta manera garantim les mínimes manipulacions, guanyem en sostenibilitat i en eficiència.

LOGÍSTICA

Treballem per ser cada dia més sostenibiles: No generem residus a l’obra, sinó que els gestionem i reciclem des de les nostres fàbriques. Convertim el formigó sobrant en cubs reutilitzables com a murs de contenció. No provoquem abocaments, ja que el nostre cicle de l’aigua és tancat. Apliquem una Política de Qualitat i Medi Ambient que avala la nostra gestió dels recursos i garanteix el mínim impacte ambiental dels nostres processos. Tenim les certificacions ISO 9001 i ISO 14001.

SOSTENIBILITAT

Per poder oferir els productes i sistemes més avançats en edificació industrialitzada, invertim en noves tecnologies i en I+D+i vinculat a la construcció. Apostem per la recerca, el desenvolupament i la innovació. Des de Roansa Studio repensem les bases de la nostra activitat i treballem per avançar-nos i donar resposta als nous plantejaments del sector.

I+D+I